Kinderbrillen

Help, heeft mijn kind een bril  nodig?

Een kinderbril moet voldoen aan strenge normen. Tevens moet een kinderbril robuust zijn en tegen een stootje kunnen tijdens het sporten, op school en in het speelkwartier. Een kinderbril moet onbreekbaar en flexibel zijn en zo min mogelijk wegen.

Tegenwoordig is dit geen enkel probleem. U heeft een brede keuze uit modieuze monturen en de dagen van de jampot glazen liggen inmiddels ver achter ons. Bij het zoeken naar het perfecte model moet u op een paar dingen letten. Een betrouwbare bril is vooral onmisbaar om plezier te maken, te spelen en te sporten.

Wat voor volwassenen geldt, geldt evenzeer voor kinderen: een bril moet zichtproblemen volledig compenseren. Dit zorgt ervoor dat kinderen hun hele jonge leven goed zicht hebben en de wereld om zich heen kunnen opnemen. Sport en spel vragen erom dat uw kind een bril van hoge kwaliteit heeft. Pubers bevinden zich nog steeds in de fase waarin hun coördinatie- en motorische vaardigheden worden ontwikkeld. Daarom is het van nog groter belang dat kinderen met problemen met zien een bril dragen die hun goed zicht geeft.

Maar daar houdt het niet op. Of ze nu een boek lezen of een schoolbord aflezen, of ze met andere kinderen spelen, achter de pc zitten of tv kijken – de ogen van kinderen draaien overuren en onontdekte problemen kunnen hun werk lastig maken, of zelfs onmogelijk. Kinderen die zich in het verkeer begeven hebben een goede bril nodig.
Zorg dat het visuele hulpmiddel van uw kind voldoet aan alle hieronder vermelde criteria en vergeet nooit: de ogen van uw kind zijn kostbaar

  • Zeer breukbestendig
  • Betrouwbare krasbestendigheid
  • Volledige antireflectiecoating
  • Clean Coat voor een helder zicht 24 uur per dag en eenvoudig schoonmaken
  • Perfecte pasvorm
  • Optimale functionaliteit

 

VINGINO – NIKE – MILO AND ME – DUTZ – LOOK@ME – LOOKKINO – MEXX – DUTZ

shutterstock_127183493

 

 

klik hier voor meer info
“Bab’s Kinderbrillen Spaarplan”


Voor slechts € 10,- per maand spaart u al
voor een nieuwe bril

*
aantrekkelijke voordelen

 *

kopiekikkerspaarpot