Brillenglazen

 

Heeft u moeite om te bepalen welk montuur en brillenglazen het beste bij u en uw ogen passen? Met ZEISS VISUFIT  kunt u oneindig monturen vergelijken in een 180°-weergave. Zo weet u zeker dat het gekozen montuur u perfect zal staan!

VERBETER UW ZICHT
Dankzij de geavanceerde 3D-centrering worden uw brillenglazen met de ZEISS VISUFIT met een ongekend nauwkeurigheidsniveau aangemeten.

PRECISIE
Met negen verschillende camera’s en 45 miljoen focuspunten, wordt in 1 enkel opname een 3D beeld gecreëerd van uw gezicht, voor een uiterst nauwkeurige positionering van uw brillenglazen en montuur.
Dit zorgt daarnaast voor een comfortabele en snelle aanmeting.

MONTUREN VERGELIJKEN IN 3D
Wellicht heeft u zelf al eens ervaren hoe moeilijk het kan zijn om het juiste montuur te kiezen. Dat is vanaf nu verleden tijd. Nog niet eerder was het zo eenvoudig het mooiste montuur te uit te kiezen met de beste pasvorm. Dankzij uw eigen avatar, een 3D reconstructie

BRILLENGLAZEN
Iedereen weet dat we met brillenglazen scherp kunnen zien.  Maar de mogelijkheden in brillenglazen zijn enorm en dat maakt de keuze niet makkelijker. De meeste vragen krijgen wij over de volgende onderwerpen:

Waarom  zitten er zoveel prijsverschil in brillenglazen?
Kies je voor voorraad glazen of juist receptglazen?
Kies je voor kunststof brillenglazen of echt glas?
kies je voor transparant of meekleurende brillenglazen?
Kies je voor een breed leesgedeelte of een iets smaller leesgedeelte in de bril? En dan nog niet gesproken over de vele coatingen.

Om u daarover zo goed mogelijk te kunnen adviseren vragen wij u hiervoor naar de winkel te komen.
Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij u uitleggen en laten zien wat de verschillen zijn en welk glastype en coating het beste bij u past.

 

 

 

 

 

 

 

ZEISS VISUFIT measurement (1)1

 

 

 

 

 

 

 

ZEISS VISUFIT (1)