Brilmode

Elk jaar zien wij weer andere trends op het gebied van brillen. Natuurlijk ziet u bij ons in de winkel deze trends ook terug komen. Maar wij houden ons natuurlijk niet 100% vast aan de trends en hebben wij ook hele leuke andere modellen.

Mocht u benieuwd zijn naar de trend voor 2022 dan hebben wij hier toch een paar van de nieuwe trends voor dit jaar.

Een van de hoofdtrend dit jaar is groot, hoekige en stoere brillen. Onder die categorie vallen meerdere trends die hieronder benoemd worden.

Cateye 

Wat helemaal nieuw en super hip is dit jaar zijn de cateye modellen. Deze vorm is niet voor iedereen weggelegd maar kan ook heel leuk staan. Dit model kan groot en oversized zijn maar ook juist klein en minder opvallend. Deze stijl komt deze zomer ook voor bij de zonnebrillen.

brilmode cateye

Oversized  

Oversized is letterlijk uit te drukken in ‘grote’ trend aankomend jaar. Brillen die eigenlijk net iets te groot zijn zorgen voor een stoere look. Het kan niet groot genoeg. Deze monturen komen voor een opvallende look in donkere kleuren en dikke monturen. Maar ook zijn ze te zien met een normale montuurrand en in pastel/ transparante kleuren.

brilmode oversized

Minimalistisch

Deze trend is een beetje het tegenovergestelde van de retro stijl met de grove monturen. Minimalistische brillen zijn monturen met een hele dunne rand in mooi licht gewicht materiaal. Hierbij zie je ook veel de dubbele neusbrug. Een leuke trend voor als u wilt dat uw bril niet te veel opvalt.

brilmode minimalistisch

Natuurlijk is het belangrijk dat u iets kiest dat bij u past ongeacht wat de trends zijn!

69CCF1DD-2420-4947-B9B6-17B42E120776

F7A9CE12-DCD0-435C-8472-4D5D3E891AEE